top of page
posojila.4.jpg

HRAMBA

V kolikor med posojilodajalcem in posojilojemalcem pride do dogovora, kjer je za zavarovanje posojila potrebna zastavitev fizičnega predmeta, lahko za čas trajanja posojila le tega hranita pri nas.

 

Ponujali bomo možnost hrambe manjših predmetov:

 

- plemenite kovine,

- diamanti,

- umetniška dela,

- tehnična oprema,

 

večjih predmetov:

 

- osebna vozila,

- gospodarska vozila,

- gradbena in kmetijska mehanizacija,

 

in ostalih vrednih predmetov:

 

- trgovske zaloge,

- barvne kovine,

- športna oprema,

- in ostalo.

Bitcoin

Zaupaj nam svoj e-mail naslov in bodi med prvimi, ki bodo prejeli dostop do portala. Kot zahvalo pa ti prvo objavo oglasa med posojilodajalce oz. posojilojemalce podarimo!

posojila.net - logo.png

HRAMBA VREDNOSTNIH PAPIRJEV IN KRIPTOVALUT

vrednostnih papirjev

V primeru, da se bosta posojilodajalec in posojilojemalec dogovorila za zavarovanje posojila z "neotipljivim premoženjem", kot so vrednostni papirji in kriptovalute, bosta za čas trajanja posojila vrednostne papirje in/ali kriptovalute lahko hranila na našem escrow računu. Escrow račun je namenjen začasnemu skladiščenju sredstev do plačila, skrbnik katerega ni odvisen od nobene od strank v transakciji in sodeluje z njimi, pri čemer spremlja izvajanje vnaprej dogovorjenih pogojev, Le v tem primeru lahko dvigne denar z računa. S tem bosta obe strani lahko brez skrbi, da ne bo prihajalo do zlorab, saj bo naša escrow storitev vezana na posojilno pogodbo in bo kot takšna nepristranska. 

 

* Vrednostni papirji in kriptovalute so poleg zlata najboljša možna garancija za posojilo, saj so vrednostni papirji, kriptovalute in zlato v primeru nevračila posojila zaradi svoje likvidnosti najhitreje unovčljivi.

bottom of page